понеділок, 18 грудня 2017 р.

"Миколаївські фестини в Скала-Подільській родині"

Як то перед великим святом годиться до храму культури завітав Миколай. Зібралось гостей багато Миколая зустрічати.
Святкова завіса відкривається - казка починається. На сцені одні казкові герої змінюють інших. Чудова гра наших акторів захоплює і вражає, а ще на малят мультик про Миколая чекає.
Настоятель УГКЦ Отець Василь Германюк прийшов всіх привітати, благословити, порадіти і Божої ласки усім побажати.
До казки юна співачка Ярина Дрозд з с.Бурдяківці завітала, та своїм душевним співом серця глядацькі чарувала. І завше в добрих казках буває-добро підлість і зло перемагає. Щасливою залишилась дівчинка Маша, ангелики і всі діти. Коли побачили Святого Миколая почали усі щиро радіти.
Було ще на святі нагородження учасників конкурсу "Родинна різдв'яна іграшка". Ініціаторами проведення свята були члени гільдії народних умільців "Перлина" Скала-Подільського будинку культури. Нагорордження проводили директор Скала-Подільського краєзнавчого музею ім.Старицького Є.Шпак та народні майстрині Т.Дяківнич і І.Харатін. Різдв'яна іграшка єднає родину,єднає батька з його сином, і матінку і донечку, впускає тепло у родинне віконечко. Всі 33-и родини, які приймали участь у конкурсі були нагородженні.
Працівники будинку культури висловлюють щиру подяку всім учасникам Миколаївських фестин: учням Скала-Подільської ЗОШ I-II ступенів, С.Кустіцькій, Н.Мармус, Ю.,Кондратюк, керівнику І.Ковдриш, ученицям Скала-Подільської музичної школи С.Фанок та І.Дрозд, дитячому-вокальному ансамблю Скала-Подільської музичної школи "Домісольки" та їх керівнику І.Івасєчко, танцювальному колективу "Еверест" Скала-Подільської музичної школи та їх кер. Р.Коцемір, дитячому-вокальному ансамблю "Веселі нотки" та їх кер.О.Боднарчук (будинок культури с.Лосяч), зразковому танцювальному колективу "Едельвейс" Скала-Подільського будинку культури та їх кер. О.Тимофієвій, танцювальному колективу "Сонечко Скала-Подільського будинку культури(кер Н.Кульчицька), учасникам театрального гуртка "Дзвіночки" Скала-Подільського будинку культури, та звукооператору С.Кульчицькому.
До нових зустрічей у храмі культури.






































Немає коментарів:

Дописати коментар