середа, 20 лютого 2019 р.

У нашій пам'яті вони назавжди залишились

20 лютого у Скалі-Подільській відбувся урочистий мітинг з нагоди вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні «У нашій пам’яті вони назавжди залишились».
   З промовою виступив селищний голова Віктор Мирончук, який звернув увагуприсутніх на розвиток подій впродовж п‘яти років з часу Революції та значенняподвигу, який здійснили Герої Небесної Сотні.
   На мітингу звучали вірші, присвячені тим героїчним подіям, у виконанні учнівСкала-Подільського НВК “ЗНЗ І-ІІІ ступенів - ДНЗ”: Гриби Андрія, Прокоп‘юк Софії, Луценко Софії, Литвинчук Аріни. Леся Селезньова, Петро Шкварок продекламували власні твори в пам’ять про загиблих на Майдані.
Юрій Дудник, голова об‘єднання “Самооборони” смт Скала-Подільська, нагадав усім, що це також пам’ятний день, коли були зупинені на в’їзді автобуси з “тітушками” жителями громади. 
   Проведена молитва за душі полеглих протоієреєм отцем УПЦ Успіння Божої матеріВіталієм Парасинчуком та настоятелем римсько-католицької церкви “В небо взяття Пресвятої Діви Марії” отцем Віктором Голубом.
  Директор Скала-Подільського Будинку культури Наталія Кульчицька підготувала сценарій заходу, музичне оформлення — Сергія Кульчицького.
  Учасники мітингу вшанували пам‘ять Героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання, поклали квіти та запалили свічки біля Меморіалу .

Немає коментарів:

Дописати коментар