понеділок, 2 березня 2020 р.

 

Челендж - акція єднання “Крим — це Україна”

2 березня 2020 року Скала-Подільська об’єднана громада на чолі з селищним головою Віктором Мирончуком започаткувала челендж - акцію єднання “Крим — це Україна”. Ініціаторами проведення заходу в Скала-Подільській ОТГ виступили представники громадської організації “Гільдія народних умільців “Перлина” Тетяна Дяківнич та Юрій Дудник, які взяли на себе відповідальність за подальший маршрут даної акції.
Захід проведений в підтримку ініціативи Всесвітнього Руху Патріотів України, міжнародного руху "LIBERATE CRIMEA” та Руху опору капітуляції.
Цього року минає 6-та річниця з початку збройної агресії Російської Федерації проти України та 6-та річниця окупації Криму Росією.
Ініціативу проведення акції “Крим — це Україна” Скала-Подільської громади підтримали та передали нам агітаційні матеріали Культурний центр кримських татар у м.Львів і Кримськотатарський ресурсний центр.
Під час челенджу було задіяно продукт акції «Україна моя вишивана» - карту, яка отримала сертифікат щодо встановлення рекорду України у категорії «Найдовший маршрут вишитої карти України». Полотно-оберіг мандрувало упродовж року областями України, а у Всесвітній День Вишиванки її репрезентували у Латвії. Маршрут карти склав16 983 км, до її вишиття долучилися більше 7 тисяч людей.
Учасниками акції “Крим — це Україна” у смт Скала-Подільська були працівники селищної ради, клубних закладів, освітяни, активісти та жителі громади.
Селищний голова Мирончук В.П. урочисто передав челендж голові Борщівської ОТГ Кобилянському І.І. та заступнику голови Борщівської РДА Степовому О.С.
У єдності — сила!

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!



Немає коментарів:

Дописати коментар