неділю, 21 січня 2018 р.

Різдв’яний квест із Скали-Подільської в Тернополі.


Наприкінці січня традиційно  в м.Тернополі в «Подолянах» проводиться конкурс Вертепів.
Конкурси такого ґатунку сприяють розвитку творчості і таланту, формуванню духовних цінностей особистості, відродженню традицій українського народу.
Заявити про себе, подивитись на інших, зробити певні висновки для власного вдосконалення, пізнати нове і збагатитись досвідом – саме такою була мета  поїздки до обласного центру.
Журі і глядачі з цікавістю спостерігали за виступом нашого колективу, оскільки він виходить далеко за межі звичайних стандартів.
Різдвяний квест включав в себе і пісенний вернісаж (виступ талановитих співаків – юної Ярини Дрозд та тріо «На долоні» (С.Кульчицький, О.Боднарчук, Н.Гоцак)) і  театралізоване вітання, яке розкривало таїнство народження Ісуса Христа  і фольклорний майданчик на якому віднайшли відродження народні танці «Карапет» і «Падеспан» у виконанні зразкового танцювального колективу «Едельвейс» (кер. О.Тимофієва і Н.Кульчицька).









Всі ці картинки відтворювали майстерність в поєднанні з великою радістю, адже народження Месії для кожного християнина – найбільше свято серед свят.
Оцінка нашої інноваційної творчості не забарилась. Ми отримали приз глядацьких симпатій, та солодкі призи і квитки на каток.






А далі, коли стемніло, ми відвідали центр Тернополя, де стали глядачами театралізованого дійства з нагоди народження Сина Божого. Різдвяна ялинка вражала своєю красою. І кожен про себе подумав «Слава тобі, Боже, що я живу в тому куточку України, де є багатющі народні традиції, де є надзвичайне свято, де є істинна віра в Бога»




Немає коментарів:

Дописати коментар